Werkplaats

  • Zijdepark 8A
  • 2935 LB Ouderkerk aan den IJssel
  • 0180-683811

Openingstijden:
Ma. t/m Vrij: 10.00-12.30 uur & 13.00-18.00 uur
Za: 10.00-12.30 uur & 13.00-17.00 uur

Neem contact op

Onze filosofie

Giga-Twin heeft het gezegde “wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet”  hoog in het vaandel.

Motorrijden moet vooral leuk zijn maar dat plezier kan wel grondig verpest worden doordat het te duur wordt of doordat u op z’n minst de indruk heeft dat u teveel reparaties en/of onderhoud opgedrongen wordt. Bij zo goed als elk onderdeel wat voor vervanging in aanmerking komt maken wij de afweging of dat wel ècht nodig is. Reinigen en/of afstellen is soms genoeg om het nog vele kilometers probleemloos vol te houden.

Op het moment dat we niet meer onder vervanging of reparatie uit komen wordt steeds een kosten/baten afweging gemaakt. De ene keer  is het slim om voor het beste van het beste te gaan om zo, ondanks de hogere prijs, tot een zo laag mogelijke kilometerprijs te komen. Een  andere keer kan het met een goedkoper en meestal ook kwalitatief wat minder deel opgelost worden en van gebruikte delen zijn we in voorkomende gevallen ook niet vies.

Concreet betekent dat voor u als klant dat we er zeker niet op uit zijn u zo hoog mogelijke facturen te presenteren door klakkeloos allerhande onderdelen te vervangen “omdat dat nou eenmaal in het lijstje staat” en dat wij niet proberen werkzaamheden te verkopen die nog best even uitgesteld kunnen worden.

Doen wat moet en laten wat kan !