Werkplaats

  • Zijdepark 8A
  • 2935 LB Ouderkerk aan den IJssel
  • 0180-683811

Openingstijden:
Ma. t/m Vrij: 10.00-12.30 uur & 13.00-18.00 uur
Za: 10.00-12.30 uur & 13.00-17.00 uur

Neem contact op

Links

Nuttige

http://www.motorrijdersactiegroep.nl/cms/  
Een oorspronkelijk nogal militante club motorrijders-belangenbehartigers die gedurende de afgelopen 10 á 15 jaar is uitgegroeid tot een speler die alom serieus genomen wordt. Zelfs jouw kleine beetje contributie helpt !

https://www.rdw.nl/particulier/Paginas/default.aspx  
Hier vindt je (met een beetje zoeken soms) een schat aan informatie over voertuigen, kentekens, rijbewijzen, schorsingen etc .

http://motor.startpagina.nl/  
Vanaf deze pagina kan je echt alle kanten op in motorland.

http://www.nieuwsmotor.nl/  
Zeg maar het nu.nl voor de motorrijder met de laatste nieuwtjes.

http://www.a3roest.nl/  en  http://loods41.nl/  
2 Zeer gewaardeerde concullega’s die alles weten van brommers en scooters uit respectievelijk Krimpen aan de Lek en Krimpen aan den IJssel.

http://www.goedhartmotoren.nl/  
Eén van de grootste motorzaken van Nederland en misschien wel Europa. Deze meneer heeft het met zijn team voor elkaar gekregen in betrekkelijk korte tijd een erg mooi bedrijf uit de grond te stampen en het daarbij ook steeds góéd te laten zijn.

http://www.knmv.nl/  
Ze doen natuurlijk nog véél meer maar van deze club weet ik dat ze in elk geval een erg goede motorfietsverzekering hebben.

http://autorijschooladios.nl/  
Anders dan de naam doet vermoeden kun je hier ook terecht voor motorrijlessen en alles wat daarbij hoort. Al jaren een trouwe klant van Giga-Twin dus met de technische staat van de lesmotoren zit het wel snor !

 

Leuke

http://bandatseven.nl/  
Als ik niet met motoren bezig ben is de kans groot dat ik iets met muziek aan het doen ben. Dit is de site van mijn bandje.

http://hittheceiling.nl/
Nog zo’n muzikaal avontuur. Aan deze partyband ben ik al bijna 20 jaar verbonden als geluidsman.

http://hoxemacoa.nl/
Is ietsje uit de buurt, in Lopik namelijk. Hier volbreng ik een deel van mijn vrijwilligerstaakjes in dit leven en dan ook weer specifiek in de muziekhoek.

http://www.aquaterra-schoonhoven.nl/
Mocht je ooit je motor zat worden en iets meer rustgevends willen gaan doen ben je in deze winkel van één van mijn vrienden aan het goeie adres !

Vind je dat er toch echt sites zijn die in deze rijtjes niet mogen ontbreken, laat het me dan WETEN!