Werkplaats

  • Zijdepark 8A
  • 2935 LB Ouderkerk aan den IJssel
  • 0180-683811

Openingstijden:
Ma. t/m Vrij: 10.00-12.30 uur & 13.00-18.00 uur
Za: 10.00-12.30 uur & 13.00-17.00 uur

Neem contact op

Geschiedenis

Giga-Twin is eind 1998 opgericht door Jan Meerkerk.

Daarvóór was hij, in dienstverband, ondermeer werkzaam in de landbouwmechanisatie, de autobranche, de autoracerij en als laatste in de motorfietsbranche. In die hoedanigheid heeft hij onder andere ervaring opgedaan als monteur, schade afwikkelaar, receptionist, werkplaats chef en garantie beoordelaar. Het spreekt voor zich dat daar de kiem gelegd werd voor de ambitie ooit zelfstandig in motorland aan de slag te gaan.

Toen het éénmaal zo ver was werd in Ouderkerk aan den IJssel een pand betrokken aan de Harmanshoeve waar het bedrijf tot eind 2007 gevestigd was.

Gedurende  de winter 2007-2008 is er op het toen bijna nieuwe Ouderkerkse  industrieterrein Zijdepark een wat groter pand naar eigen wens ingericht  en dit is waar Giga-Twin tot op de dag van vandaag te vinden is.

Onderhoud en reparatie aan motorfietsen zijn altijd de belangrijkste peilers onder Giga-Twin geweest. De belangrijkste verschuiving gedurende de afgelopen jaren is dat de verkoop van motoren zo goed als helemaal is gestopt en er langzaam maar zeker aan  wat meer diverse producten gewerkt wordt. Denk aan auto’s, scooters en middelgrote handgereedschappen zoals kettingzagen, grasmaaiers en aggregaten.

Vandaag is Giga-Twin dus een van zo goed als alle technische gemakken voorzien bedrijf waar u met een scala aan problemen terecht kunt voor technische ondersteuning.